Støt
give now
Skip to content

Klinikpartner Smukke Smil, Valby

Vi oplevede på vores projektbesøg et enormt stort behov for hjælp til både tandbehandling og til at lære om sammenhængen mellem mundhygiejne, kost og caries-udvikling.

Vi er alle på klinikken stolte over og glade for at kunne bidrage økonomisk til Tandsundhed uden Grænser. Vi drager omsorg for vores patienter i vores daglige virke, og for os giver det bare så god mening også at kunne bidrage med hjælp til at fattige børn i udviklingslande kan få bedre tandsundhed og trivsel.

Nye patienter spørger ofte interesseret til vores tur og udtrykker respekt for vores engagement i TUG, som nogle af dem har læst om på vores hjemmeside.

Vi føler en stor forpligtigelse til at hjælpe børn i de fattige lande, og støtter derfor Tandsundhed uden Grænser med et partnerskab. Det er vigtigt og uundværligt arbejde, som TUG udfører. 

At opleve den kontrast, der er mellem deres fattige del af verden og vores privilegerede verden, gjorde et dybt indtryk. Det var en fantastisk tur med mange oplevelser i bagagen, og vi taler stadig om den tur.

Kærlig hilsen Camilla og Winnie fra Smukke Smil i Valby