Støt
give now
skip to Main Content

VISION OG MISSION

Vision

Vi vil forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed.

Mission

Det er TUG’s mission at forbedre tandsundheden i vores projektlande. Vi etablerer tandsundhedsprojekter på skoler i samarbejde med lærere, sundhedspersonale og forældre. Vi arbejder på, at lokale kræfter kan videreføre og udbrede tandsundhedsprojekterne i vores projektlande. Vi samarbejder med veletablerede NGOer. Vi udsender frivillige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som underviser børn og afhjælper akutte smerter.

TUG

TUG – TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER er en dansk humanitær organisation, som arbejder for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed. 

Udviklingsprojekter

Tandsundhed Uden Grænser gennemfører større udviklingsprojekter i samarbejde med lokale organisationer, som har fokus på forebyggelse af tandsygdomme i områder med udtalt behov men med ringe adgang til tandpleje. Her kan du læse mere om vores aktive projekter.

Dentalmissioner

Tandsundhed Uden Grænser udsender hvert år frivillige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og studerende til vores dentalmissioner verden over, for at yde akutbehandling og oplysning til patienter fra de fattigste dele af samfundet. Her kan du læse mere om disse dentalmissioner.