Støt
give now
skip to Main Content

OM TUG

TUG – TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER er en dansk humanitær organisation, som arbejder for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed og bæredygtige udviklingsprojekter.

EN STOR FORSKEL FOR BØRNENE OG DERES UDVIKLING

Færre smerter i tænderne giver gladere børn og bedre koncentration i skolen. Igennem vores udviklingsprojekter giver vi børnene en bedre skolegang og fremtid.

Som et element i vores langsigtede udviklingsarbejde udsender vi årligt omkring 50 frivillige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter på dentalmissioner i projektlandene. De frivillige underviser børnene i tandbørstning og behandler akutte smerter i tænderne.

EN GODKENDT ALMENNYTTIG FORENING

Tandsundhed Uden Grænser blev etableret i 2002 af danske tandlægestuderende, som frivilligt rejste ud for at yde akut behandling til dårligt stillede i udviklingslande. I dag er vi en godkendt almennyttig forening af SKAT med omkring 1.000 medlemmer – bestående af især fagprofessionelle grupper – og en professionel organisation med fast sekretariat.

VIL DU HØRE MERE OM TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER?

Vi kommer med glæde ud og holder foredrag for interesserede grupper – med eller uden tilknytning til den tandfaglige verden. Kontakt os venligst pr. mail tug@tug-dk.org eller telefon 3348 7703 for at høre om mulighederne.