Støt
give now
Skip to content

GØR SOM ANDRE TANDKLINIKKER: BLIV KLINIKPARTNER

DET SIGER ANDRE KLINIKPARTNERE

Vi er taknemmelige og glade for samarbejdet med vores klinikpartnere. Klinikpartnere og kliniksponsorer er en vigtig ressource for Tandsundhed Uden Grænsers arbejde. Her fortæller nogle af vores nuværende klinikpartnere og sponsortandlæger om, hvorfor de har valgt at sponsorere Tandsundhed Uden Grænser, og hvad de får ud af partnerskabet. 

Er din tandklinik interesseret i at blive klinikpartner, klik her.

Se, hvem der ellers støtter Tandsundhed Uden Grænser som klinikpartnere.

LÆS MERE OM KLINIKPARTNERSKAB:

Klinikpartner Mathias Rud og Mazyar Oraei:

Ved at støtte Tandsundhed Uden Grænser tager vi det sociale ansvar på os

“Det giver god mening for os at støtte Tandsundhed Uden Grænser. På den måde tager vi socialt ansvar, fordi vi giver noget videre til nogle, der er dårligere stillet end os selv.

Vi synes, det er meget fedt, at vi kan tage et socialt ansvar på os. Vi er flere, der har været ude nogle gange med Tandsundhed Uden Grænser på dentalmissioner og har oplevet det arbejde, som Tandsundhed Uden Grænser står for. Det er en kæmpeoplevelse.

Det giver så meget, og jeg er selv klar til igen at komme ud med Tandsundhed Uden Grænser. Jeg glæder mig vildt meget til, at jeres Guatemala-projekt kan komme i gang.

Mazyar Oraei og jeg ejer sammen to klinikker. Hvert år donerer vi penge til velgørenhed, og Tandsundhed Uden grænser er altid en af vores faste modtagere.

De fleste blandt de ansatte ved godt, at vi donerer – mange af os har været udsendt, og det har været en kæmpe oplevelse. Vi vil gerne tage et socialt ansvar på os, og det gør vi ved at støtte Tandsundhed Uden Grænser.”

Tandlæge Mathias Rud

Klinikpartner Smukke Smil, Valby:

“Vi oplevede på vores projektbesøg et enormt stort behov for hjælp til både tandbehandling og til at lære om sammenhængen mellem mundhygiejne, kost og caries-udvikling.

Vi er alle på klinikken stolte over og glade for at kunne bidrage økonomisk til Tandsundhed uden Grænser. Vi drager omsorg for vores patienter i vores daglige virke, og for os giver det bare så god mening også at kunne bidrage med hjælp til at fattige børn i udviklingslande kan få bedre tandsundhed og trivsel.

Nye patienter spørger ofte interesseret til vores tur og udtrykker respekt for vores engagement i Tandsundhed Uden Grænser, som nogle af dem har læst om på vores hjemmeside.

Vi føler en stor forpligtigelse til at hjælpe børn i de fattige lande, og støtter derfor Tandsundhed uden Grænser med et partnerskab. Det er vigtigt og uundværligt arbejde, som Tandsundhed Uden Grænser udfører.

At opleve den kontrast, der er mellem deres fattige del af verden og vores privilegerede verden, gjorde et dybt indtryk. Det var en fantastisk tur med mange oplevelser i bagagen, og vi taler stadig om den tur.”

Kærlig hilsen Camilla og Winnie fra Smukke Smil i Valby

TUG Klinikpartner Henrik Bo Andersen

Klinikpartner Henrik Bo Andersen:

Det falder mig helt naturligt at støtte mit fag

“Vi har kendt til Tandsundhed Uden Grænser i mange år. Klinikpartnerskabet har også stået på i over ti år, og det skal bare fortsætte.

Jeg kender flere kolleger, der har været afsted på projektbesøg med Tandsundhed Uden Grænser, som har fortalt om det store arbejde Tandsundhed Uden Grænser laver.

Jeg vil gerne støtte forskellige ting. Jeg støtter fx også Læger Uden Grænser – men det er da helt oplagt, at jeg støtter mit eget fag!

Det er vigtigt for mig, at jeg på den måde kan støtte mit fag – og jeg ved også, at det har knebet for Tandsundhed Uden Grænser med at skaffe økonomiske midler sidste år på grund af corona. Så jeg synes, at det er en god ting at støtte Tandsundhed Uden Grænser. Det synes jeg man bør gøre som klinikejer.”

HØR FRA EN AF VORE KLINIKPARTNERE HER:

HØR FRA ENDNU EN AF VORE KLINIKPARTNERE HER:

320.000

BØRN HAR VI SIKRET SKOLETANDPLEJE I FILIPPINERNE

87%

FÆRRE BØRN HAR SVÆRE TANDSYGDOMME EFTER VORES FØRSTE PROJEKT I RWANDA

26.000

BØRN BØRSTEDE DAGLIGT TÆNDER VED VORES PROJEKTER I RWANDA OG PALÆSTINA I 2019

19%

ER SKOLEFRAVÆRET FALDET MED PÅ VORES PROJEKTSKOLER I PALÆSTINA