Støt
give now
Skip to content

BLIV KLINIK- ELLER ERHVERVSPARTNER

Hele 95% af alle 11-14-årige i lavindkomstlande har ubehandlede tandproblemer. Det påvirker børns fysiske og mentale udvikling. Tandsmerter giver fravær i skolen og påvirker børns indlæringsevner.

Tandsundhed Uden Grænser er med til at sikre bedre livsmuligheder for børn i fattige lande igennem vores skoletandplejeprojekter med daglige tandbørstningsprogrammer og undervisning i tandsundhed, hvor vi arbejder med både børn, forældre og sundheds- og skolepersonalet.

Tandsundhed Uden Grænsers arbejde støttes af fonde, medlemmer, virksomheder og private donationer, især vores faste samarbejdspartnere udgør en vigtig grundpille i vores økonomi.

Som klinik- eller erhvervspartner med Tandsundhed Uden Grænser er du og din virksomhed med til at gøre en stor forskel for børns livsmuligheder, samtidig er din virksomhed med til at løfte det fælles sociale ansvar for den verden, vi lever i.

BLIV KLINIKPARTNER

Din tandklinik kan hjælpe børn i fattige lande til bedre tandsundhed og livsmuligheder. Samtidig viser du, at din klinik tager ansvar for tandsundheden, hvor den har de sværeste betingelser.

Et partnerskab for virksomheder som vil tage ansvar for den verden, vi lever i. Sammen sikrer vi fattige børn en bedre skolegang og sundere fremtid gennem bæredygtig skoletandpleje.