Støt
give now
Skip to content

BESTIL ET FOREDRAG

Tandsundhed Uden Grænser kommer med glæde ud og holder foredrag for interesserede grupper – med eller uden tilknytning til den tandfaglige verden.

Foredragene giver et grundigt indblik i foreningens oprindelse, og beretter om udviklingen frem til i dag, hvor foreningen har over 1.000 medlemmer, og arbejder med Danida-støttede udviklingsprojekter. Vi fortæller om vores aktive og tidligere projekter, med eksempler på det arbejde, der udføres under meget primitive arbejdsforhold. Vi kommer også omkring Tandsundhed Uden Grænsers tanker om fremtidige projekter, og om tandsundhed i en global kontekst.

For at give den enkelte et indblik i det ufattelige behandlingsbehov, der møder de udsendte fra Tandsundhed Uden Grænser på de enkelte destinationer, vil foredraget blive illustreret med tankevækkende billeder og videoklip fra de steder i verden, hvor vi arbejder.

Foredraget vil forhåbentlig give anledning til en dialog om vigtigheden af Tandsundhed Uden Grænsers – og andre organisationers – humanitære arbejde.

PRAKTISK INFO

Vi medbringer selv en bærbar computer og projektor. Lærred eller egnet vægflade til fremvisning af billeder og video samt evt. højtalere bedes arrangeret på forhånd.

Pris: Min. 1.000,00 kr.

Pengene går ubeskåret til Tandsundhed Uden Grænser samt transportudgifter (statens takster) til den enkelte foredragsholder, der ikke modtager et egentligt honorar for foredraget.

Kontakt os venligst pr. mail tug@tug-dk.org eller telefon 3348 7703 for at høre om mulighederne.