Støt
give now
skip to Main Content

FRIVILLIGE STÅR SAMMEN MOD TANDSYGDOMME I UDVIKLINGSLANDE

Tandsundhed Uden Grænsers frivillignetværk er 100% baseret på de frivilliges idéer og engagement, og består primært af studerende på tandfaglige uddannelser, og andre engagerede i kampen mod tandsygdomme.

Året rundt arrangerer netværket bl.a. fundraisingsarrangementer, producerer undervisningsmateriale til udviklingsprojekterne, pakker udstyr til vores dentalmissioner, holder foredrag om Tandsundhed Uden Grænser og meget andet.

På den måde er de i høj grad med til at skabe opmærksomhed om globale tandsundhedsproblematikker.

Vil du være med?

Du kan blive del af netværket, og være med til at skabe opmærksomhed om globale tandsundhedsproblematikker, og finde på nye måder at støtte kampen mod tandsygdomme i udviklingslande på.

Netværket skaber rammer om et solidt, socialt fællesskab, der både bygger på arbejde og mange hyggestunder. Og hvor meget tid DU vil bruge som TUG-frivillig, er naturligvis helt op til DIG.

GIV EN HÅND OG ET SMIL, OG MØD ANDRE FRIVILLIGE

Send en mail med navn og tlf. nr. til Vibe eller Sissel:

TUG

Tandsundhed Uden Grænser er en humanitær organisation, der samarbejder med velforankrede organisationer i udviklingslande om fælles formulerede projekter med hovedvægt på den sundhedsfremmende indsats.

Mortenjuhlandersen2
Formand for frivillignetværket, København

Morten Juhl Andersen

mortenjandersen@hotmail.com

Tilmeld dig gruppen på Facebook

Sissel
Kontaktperson for frivillignetværket, Aarhus

Sissel Kammeyer

sissel.kam@gmail.com

Tilmeld dig gruppen på Facebook