Støt
give now
Skip to content

STØT GENNEM ARV OG TESTAMENTE

Tandsundhed Uden Grænser er godkendt under ligningslovens § 8a, og vi er derfor godkendt og fritaget for at betale arveafgift. Dette betyder, at din fulde støtte går til vores arbejde med at hjælpe børn i verden til at få sundere tænder og en bedre fremtid. 

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt at støtte vores arbejde. Af den grund har vi valgt at indgå et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger omkring oprettelse af testamenter. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår alt rådgivning af en uddannet jurist. Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan betænke os i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis uforpligtende rådgivningssamtale. 

Har du allerede et testamente, eller ønsker du blot at oprette et legat, kan du fortsat donere arv til os. Vi kan hjælpe med at udarbejde et legat, som kommer til udbetaling til Tandsundhed Uden Grænser, når du en dag går bort.

Ved henvendelse hos Mine Arvinger, kan du gratis få oprettet et skræddersyet testamente eller et legat, når du betænker Tandsundhed Uden Grænser. Læs mere om oprettelse af testamenter her.