Støt
give now
Skip to content

DET KAN DU GØRE

Hjælp findes i alle størrelser og former, og vi tager gladeligt imod alle former for hjælp. Vi har kun mulighed for at handle i kraft af omverdens velvilje og lyst til at yde økonomisk støtte til vores arbejde. Bidragene styrker vores indsats for at forbedre livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed.

Du kan støtte vores arbejde ved at sende et beløb på MobilePay 55656 eller ved en bankoverførsel til Spar Nord Bank, reg. nr.: 9385 kontonr.: 1110122450. Husk at anføre dit navn og adresse i forbindelse med din donation. Ønsker du at få skattefradrag for din donation, skal du også anføre dit cpr-nummer.

STØT

Har du lyst til at hjælpe de mest sårbare børn overfor tandsygdomme? Hver en mønt tæller i finansieringen af vores projekter.

BLIV MEDLEM

Vil du have direkte, demokratisk indflydelse? Det får du som medlem, samtidig med, at du er med til at ruste os i kampen for bedre tandsundhed for børn, hvor der er allermest brug for det.

BLIV FRIVILLIG

Kunne du tænke dig at skabe opmærksomhed omkring børn og deres tandsundhed? Det kan du gøre som del af vores frivillignetværk her i Danmark.

KLINIK / ERHVERV

Repræsenterer du en tandklinik eller en organisation? Her kan du finde de måder, hvorpå du kan støtte Tandsundhed Uden Grænser.

BLIV UDSENDT

Du kan gøre en forskel for de mest sårbare børn overfor tandsygdomme – bliv udsendt med Tandsundhed Uden Grænser.

STØT

Har du lyst til at hjælpe de mest sårbare overfor tandsygdomme? Hver en mønt tæller i finansieringen af vores projekter.

BLIV MEDLEM

Vil du have direkte, demokratisk indflydelse? Det får du som medlem, samtidig med, at du er med til at ruste os i kampen mod dårlig tandsundhed i udviklingslande.

BLIV FRIVILLIG

Kunne du tænke dig at skabe opmærksomhed på globale tandsundhedsproblematikker? Det kan du gøre som del af vores frivillignetværk her i Danmark.

KLINIK / ERHVERV

Repræsenterer du en tandklinik eller en organisation? Her kan du finde de måder, hvorpå du kan støtte Tandsundhed Uden Grænser.

BLIV UDSENDT

Du kan gøre en forskel for de mest sårbare overfor tandsygdomme – bliv udsendt med Tandsundhed Uden Grænser.