Støt
give now
skip to Main Content

BLIV UDSENDT

Gør en forskel – udvikl din faglighed – mød andre kulturer

Hvert år rejser omkring 50 frivillige skandinaviske tandfaglige afsted til Tandsundhed Uden Grænsers projekter i udviklingslande verden over.

Vil du afsted?

Har du en tandfaglig baggrund, eller er du under uddannelse på en tandfaglig uddannelse, kan du også blive udsendt på dentalmission.

Her bliver du en del af et fællesskab, der sammen kæmper for at forbedre levevilkårene for de mest sårbare samfundsgrupper i verden! Din faglighed vil blive udfordret dagligt, og dine kompetencer sat på prøve; du kommer til at arbejde i en ganske anden kontekst end vanligt, og du vil komme til at behandle patienter under ofte primitive forhold.

Samtidig giver disse dentalmissioner dig en unik mulighed for at møde andre kulturer, og for at få en dybere forståelse for deres daglige liv og udfordringer.

I felten

Du og dit hold vil dagligt yde akut behandling på patienter i marginaliserede områder, og samtidig undervise dem i tandbørstning og sund kost.

Bæredygtighed

Dette er et nøgleord når vi taler Tandsundhed Uden Grænser! Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med lokale tandfaglige og organisationer, så projekterne kan bæres videre, og så jeres arbejde kan fungere som trinbræt for bedre tandsundhed i området – også efter I er vendt hjem.

ANSØG OM AT BLIVE UDSENDT

Ansøgningsfristen for næste dentalmission er den 15. marts 2020.

Historier fra dentalmissionerne

Hør, hvad andre frivillige tandfaglige har oplevet som udsendte med Tandsundhed Uden Grænser

Hør om Camillas oplevelser

Hør om Jeanettes oplevelser

Læs rejseberetninger

Beretninger fra dentalmissionerne, nedfældet af hjemvendte udsendte

Rwanda, sommer 2017 (PDF)
Palæstina, sommer 2017 (PDF)
Rwanda, vinter 2018 (PDF)
Rwanda, vinter 2019 (PDF)

Mød tidligere udsendte

Du får uden tvivl den bedste introduktion til livet som dentalmissionær af dem, der selv har været det.