Støt
give now
Skip to content
VIL DU AFSTED?

Gør en forskel, udvikl din faglighed og mød andre kulturer. Hvert år rejser omkring 50 frivillige skandinaviske tandfaglige afsted til Tandsundhed Uden Grænsers projekter i udviklingslande verden over.

Har du en tandfaglig baggrund, eller er du under uddannelse på en tandfaglig uddannelse, kan du blive udsendt på dentalmission.

Her bliver du en del af et fællesskab, der sammen kæmper for at forbedre levevilkårene for de mest sårbare samfundsgrupper i verden! Din faglighed vil blive udfordret dagligt, og dine kompetencer sat på prøve, når du skal behandle patienter under ofte meget primitive forhold. Samtidig giver dentalmissionerne dig en unik mulighed for at møde andre kulturer, og for at få en dybere forståelse for deres daglige liv og udfordringer.

I FELTEN

Du og dit hold vil dagligt yde akut behandling på patienter i marginaliserede områder, og samtidig undervise dem i tandbørstning og sund kost.

Bæredygtighed er et nøgleord for Tandsundhed Uden Grænser. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med lokale tandfaglige og organisationer, så projekterne kan bæres videre, og så jeres arbejde kan fungere som trinbræt for bedre tandsundhed i området – også efter I er vendt hjem.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Som udsendt er du typisk afsted i 1-2 uger enten i sommer eller vinterhalvåret. I ansøgningen vælger du, hvilket af vores projektlande du er interesseret i at blive udsendt til.

HVERDAGEN SOM UDSENDT

Som udsendt bliver du både personligt og fagligt udfordret. Tidligere udsendte fortæller her om deres oplevelser fra dentalmissioner.

Tandsundhed uden grænser Palæstina
ANSØG OM AT BLIVE UDSENDT

Datoer for dentalmissioner:

Vinter 2024: Dentalmission Guatemala – ingen ledige pladser.

Sommer 2024:
Rwanda ugerne 30+31 og 32.
Guatemala ugerne 30+31. 

Ansøgningsfrist den 15. marts.