Støt
give now
skip to Main Content

STØT OG BLIV SPONSOR SOM KLINIK:
BLIV KLINIKPARTNER!

STØT OG BLIV SPONSOR SOM KLINIK:
BLIV KLINIKPARTNER!

KLINIKSPONSORAT: GØR TUG TIL EN DEL AF DIN CSR-STRATEGI

Vil du gerne arbejde mere strategisk og struktureret med CSR (Corporate Social Responsibility) i din tandklinik, hvor du aktivt vælger en eller flere velgørende formål, du støtter og sponsorerer? Med et sponsorat til en velgørende organisation som TUG tager du et socialt ansvar, som samtidig kan give mening fagligt og benyttes som branding af din tandklinik.

Ved at blive TUG klinikpartner afhjælper du aktivt uligheden i verden, støtter FN’s verdensmål og yder en stor hjælp til at fremme fattige børns trivsel, helbred og muligheder for uddannelse og læring. Med et kliniksponsorat viser du dine medarbejdere og patienter, at du driver en moderne tandklinik med hjerte og omtanke, der tager ansvar for omverdenen.

SOM KLINIKPARTNER FÅR DU:

  • Dit kliniknavn på vores hjemmeside med link til din klinikhjemmeside. Eksterne link til din hjemmeside gør din side mere attraktiv på Google og andre søgemaskiner.
  • Digitalt logo og webbanner, du kan benytte på din hjemmeside og din mailsignatur
  • Sponsordiplom eksklusivt for klinikpartnere, du kan hænge op i din klinik
  • Video og plakat til klinikkens venteværelse
  • Omtale i TUGs årsberetning og nyhedsbreve
  • Digitalt badge ”Jeg støtter Tandsundhed Uden Grænser” (eller lignende) , du kan få trykt på personaletøjet

 

TANDSUNDHED UDEN GRÆNSER: KOMBINÉR VELGØRENHED MED DIT FAGOMRÅDE

Som klinikpartner støtter du økonomisk TUGs arbejde for at fremme tandsundheden i verdens fattige lande. TUG er en lille almennyttig organisation baseret i Danmark. Vores projekter er afgrænsede og lokalt forankrede og gør en stor forskel for de børn, der er involveret. Vores resultater er målbare – og dokumenterede.
måske link til projektrapporter???

Sammen med vores andre klinikpartnere er du med til at sponsorere vores dentalmissioner, hvor tandlæger og klinikpersonale frivilligt rejser ud og yder akut tandbehandling og underviser i tandpleje. Du giver også bidrag til vores lokale undervisningsprojekter, hvor børnene, deres forældre, lærere og  netværk lærer betydningen af god mundhygiejne. (Evt. link til personlig historie fra et barn eller en lokal koordinator)

DET ER LET AT VÆRE TUG KLINIKPARTNER

Det er ikke et stort arbejde at være TUG klinikpartner, men du yder alligevel en stor hjælp.

Vi har alle travlt i hverdagen. Det har du sikkert også i din tandklinik. Heldigvis kræver det ikke noget af dig at være klinikpartner ud over dit økonomiske bidrag. Når du er blevet klinikpartner, foregår sponsorbetalingen helt automatisk.

ET TUG KLINIKSPONSORAT ØDELÆGGER IKKE ØKONOMIEN

Som klinikpartner støtter du og din tandklinik TUG med 2.500,- (eller et valgfrit beløb derover) årligt – altså omkring 200,- om måneden. Dit kliniksponsorat er fuldt fradragsberettiget.

Du støtter selvfølgelig kun, så længe du har lyst til at være klinikpartner. Heldigvis har vi en del klinikpartnere, som er langvarige bidragsydere til TUGs arbejde for at fremme tandsundheden.

HER TEGNER DU KLINIKPARTNERSKAB

Du er meget velkommen til at kontakte TUG på tug@tug-dk.org eller telefon 3348 7703 for at drøfte andre muligheder for partnerskab.

TUG GØR EN FORSKEL

320.000

BØRN HAR VI SIKRET SKOLETANDPLEJE I FILIPPINERNE

87%

FÆRRE BØRN HAR SVÆRE TANDSYGDOMME EFTER VORES FØRSTE PROJEKT I RWANDA

26.000

BØRN BØRSTEDE DAGLIGT TÆNDER VED VORES PROJEKTER I RWANDA OG PALÆSTINA I 2019

19%

ER SKOLEFRAVÆRET FALDET MED PÅ VORES PROJEKTSKOLER I PALÆSTINA