Støt
give now
skip to Main Content
BLIV ERHVERVSPARTNER
Gennem et samarbejde med TUG viser du, at din virksomhed tager ansvar for den verden, vi lever i. Samtidig er virksomheden med til at sikre bedre livsmuligheder for børn i verdens fattigste lande.

TUG samarbejder med både store og små virksomheder, og samarbejdet er ofte flerårigt. Der er mange muligheder for samarbejde afhængigt af, hvordan virksomheden ønsker at gøre en forskel. Vi gør din støtte synlig ved at tilbyde forskellige ydelser afhængigt af samarbejdets type og omfang.

Når din virksomhed vælger at arbejde med social ansvarlighed, giver det ikke kun virksomheden et bedre omdømme, men skaber også stolte og tilfredse medarbejdere.

Et samarbejde med TUG kommer alle parter til gode. Dem der drager mest nytte er dog børnene vi hjælper. De får et liv med mindre tandpine, bedre trivsel og bedre livsbetingelser.

SAMARBEJDETS KARAKTER
 1. Direkte økonomisk støtte til vores arbejde
 2. Donation af materiale og udstyr til vores projekter
 3. Ideer til noget helt tredje
TRE TYPER PARTNERSKABER
 1. Hovedpartner
 2. Pluspartner
 3. Partner

Hvilken type partner du ønsker at blive, fastlægger vi i fællesskab som led i samarbejdsdrøftelserne. Her fastlægger vi desuden, hvilke synligheds- og aktivitetselementer der skal indgå i aftalen. Det kan eksempelvis være:

 • Virksomhedens logo med link på vores hjemmeside
 • Vores logo på virksomhedens hjemmeside
 • Omtale i artikler og PR-materiale
 • Partner-diplom
 • Webbanner og signatur på e-mails
 • Elektronisk nyhedsbrev
 • Virksomhedsnavn i vores årsberetning
 • Virksomhedsforedrag
 • Informationspakke

DONATIONER KAN TRÆKKES FRA I SKAT

Du kan trække bidrag til TUG fra i SKAT. Der er også mulighed for at trække større beløb fra som eksempelvis markedsføringsomkostninger. Tal med din virksomheds revisor om mulighederne.

DRØFT MULIGHEDERNE MED OS

Du er meget velkommen til at kontakte Tandsundhed Uden Grænsers sekretariat på tug@tug-dk.org eller telefon 3348 7703, for at få en snak om, hvordan din virksomhed kan gøre en forskel for børns tandsundhed i udviklingslande.

TUG GØR EN FORSKEL

320.000

BØRN HAR VI SIKRET SKOLETANDPLEJE I FILIPPINERNE

87%

FÆRRE BØRN HAR SVÆRE TANDSYGDOMME EFTER VORES FØRSTE PROJEKT I RWANDA

26.000

BØRN BØRSTEDE DAGLIGT TÆNDER VED VORES PROJEKTER I RWANDA OG PALÆSTINA I 2019

19%

ER SKOLEFRAVÆRET FALDET MED PÅ VORES PROJEKTSKOLER I PALÆSTINA